Dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00
06 83649472

Over ons

Professioneel Bewindvoerder: Drs. Maarten Nijhof

Maarten Nijhof heeft met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening een brede financiële en mensenkennis opgebouwd. Het is zijn ambitie om met zijn werkzaamheden een positief verschil te maken voor zijn cliënten. Hij werkt vanuit de overtuiging dat wederzijds respect en goede communicatie tot goede resultaten leiden.

Werkwijze

Bewindvoering is een beschermingsmaatregel en het is vanzelfsprekend dat u daaraan hoge eisen mag stellen. Voor Elkaar Bewindvoering doet dat op een betrokken, transparante, respectvolle en betrouwbare manier. Betrokken omdat wij open en duidelijk zijn, zowel in ons handelen als in onze besluiten. Transparant zodat u weet wat wij doen en waarbij wij al uw vragen volledig beantwoorden. Respectvol omdat wij betrokken en oplossingsgericht zijn, eerlijk en betrouwbaar in woord en daad.

Persoonlijk contact

Wij hebben regelmatig persoonlijk contact met onze cliënten, niet alleen via de telefoon maar ook bij de cliënt thuis. Wij noemen dat hulpverlening met een gezicht: u kent ons en wij kennen u. En wij werken en overleggen graag met u over de werkwijze en aanpak hoe wij het beste uw belangen kunnen behartigen.